Chat with us, powered by LiveChat

Nu SketchUp Downloaden?

Ontdek hier hoe ook jij eenvoudig en snel je eigen ontwerpen in 3D kan realiseren. Start er vandaag nog mee!
Ik zal je in de komende periode persoonlijk met SketchUp leren werken! Stap 1 :SketchUp Downloaden.

Je kan nu SketchUp Downloaden – en het zelf uitproberen!

Op deze manier kan je de “volledige” SketchUp Pro versie gedurende 30 dagen uittesten. Dit is het ideale moment om jezelf ervan te overtuigen dat SketchUp uitermate geschikt is om je ideeën in 3D uit te werken!

Als je van plan bent om een nieuw 3D ontwerp – en teken software pakket aan te leren, dan kan dat een uitdaging zijn, zeker als het helemaal nieuw voor je is. Maar zoals reeds aangekondigd, geen paniek …

Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat je goed van start gaat met het leren en gebruiken van SketchUp.

Hoe pakken we dat aan? In de komende weken zal je van mij meerdere berichten ontvangen. Hierin zal ik je uitleggen en tonen wat SketchUp allemaal in petto heeft. Je zal dus Nederlandstalige video tutorials en heel wat tips ontvangen.

background

We gaan samen ook een aantal objecten tekenen zoals een meubel, een keuken en een huis. Op deze manier ga je de basis principes van SKetchUp aanleren en inzien hoe het werkt. Het zou best kunnen dat je momenteel geen zin hebt om een van deze objecten uit te tekenen maar wil je goed aan de slag gaan met SketchUp, raad ik je echt aan om deze tutorials te doorlopen.

Ga jij de uitdaging aan? Ik beloof je dat je elk van de objecten in minder dan 30 minuten kan uittekenen, spannend toch?!

sketchup demo tutorials

Vul hieronder je gegevens in en ga aan de slag!

SketchUp Downloaden +

Gratis begeleiding!

Kijk wel uit waar je SketchUp download!!! Als je in Google zoekt op “SketchUp Proberen”,  “SketchUp downloaden”, “SketchUp demo”, “Google SketchUp”, … zal je heel wat plaatsen vinden waar je het kan downloaden … maar opgepast, bepaalde websites bieden niet de originele files aan … Op sommige websites is de file aangepast en bevat deze ‘dingen’ die je liever niet op  je computer wenst … een gewaarschuwd persoon is er 2 waard.

Bij ons kan je SketchUp downloaden in alle veiligheid.

Heb je een hotmail, gmail of telenet adres en je hebt de email met de download link niet ontvangen, kijk dan ook even je spam folder na … Dit kan je voorkomen door ons toe te voegen aan je veilige afzenders lijst zodat je in de komende periode geen belangrijke berichten mist.