SketchUp Downloaden | Probeer SketchUp gratis zelf uit!

SketchUp downloaden en het zelf proberen? 
Je kan SketchUp Pro volledig gratis testen gedurende 30 dagen.

Overtuig jezelf ervan dat SketchUp een zeer intuïtief 3D tekenprogramma is tevens dat zeer veelzijdig en eenvoudig is.

Het aanleren van nieuwe software en deze gebruiken, is altijd even een uitdaging maar geen nood, wij gaan je in de komende dagen persoonlijk begeleiden zodat je snel de juiste stappen gaat zetten!

SketchUp Nu Downloaden

Maak een goede start!

SketchUp is een van de makkelijkste 3D teken-en ontwerp programma's maar dat wil niet zeggen dat een helpende hand niet welkom is, toch?!

Wij willen dat je het maximale uit deze proefperiode gaat halen en dat je zo op de juiste manier met SketchUp aan de slag gaat!


Hoe wij je precies gaan helpen?

Gelukkig beschikken we vandaag de dag over technologie die ons kan helpen om je van op afstand te helpen.

In de komende dagen zal je van ons een aantal mails ontvangen waarin waarin we je meenemen in de wonderlijke wereld van SketchUp.


Uit onze ruime ervaring weten we dat zelfs gebruikers met reeds jaren ervaring, nog niet precies weten wat ze echt allemaal met SketchUp kunnen doen. En ons doel is dan ook om jou zo goed mogelijk te informeren over wat de mogelijkheden zijn die SketchUp allemaal heeft.

SketchUp is zoveel meer dan een 3D visualisatie tool … het is zowel een 3D, 2D als presentatietool binnen 1 oplossing!


Het belangrijkste is om jou te helpen aan de slag te gaan met de juiste tools en basisprincipes.

Je vindt 1001 video’s op YouTube. Vele leggen je uit hoe de tools werken maar slechts weinige leggen je de juiste werkwijze uit. Dus het is niet zo handig dat je eerst dingen fout zou aanleren.

Dat willen wij voorkomen en daarom gaan wij je helpen vanaf dag 1! (jaja helemaal gratis)


Hoe gaan we jou precies helpen?

Na je aanvraag zal je een email ontvangen met de download en installatie instructies.

Ook ontvang je een email met een login naar ons online training gedeelte.

Hiermee krijg je gratis toegang tot een ruim aantal video tutorials in het Nederlands (Vlaams) die je stap voor stap alle tools uitleggen, waarvoor je ze kan gebruiken, hoe ze werken en welke de opties zijn. Neem deze eerst door zodat je de tools juist en snel leert te gebruiken.


En daarna stellen we je graag een uitdaging voor!

We gaan een aantal dingen samen uittekenen en de uitdaging is om dit steeds binnen de 30 minuten te doen. Je ziet stap voor stap in de video welke stappen je moet nemen en eveneens voorzien de een transcript onder de video zodat je elke stap ook kan nalezen.


Wat gaan we dan tekenen?

Eerst een tuinmeubel.

Dan een eenvoudige keuken

Dan een eenvoudig huisje (we moeten de keuken toch binnen zetten).

Dan een tuintje (het tuinmeubel moet toch buiten kunnen staan).

En als laatste, een grote bonus training. (hoe je je 3D ontwerp in enkele klikken vertaald naar 2D plannen)


Wanneer je deze tutorials doorlopen hebt, zal je reeds een goede basiskennis hebben van SketchUp alsook een duidelijk beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is met SketchUp!


Ons doel is om je zo goed mogelijk te helpen en we zullen er dan ook alles voor doen om dat te realiseren. Je kan ervoor kiezen om onze hulp te negeren, maar het zou zonde zijn dat je alles op je eigen zou gaan uitzoeken en zo de verkeerde dingen aan zou leren en doen. 

En niet ontdekken wat SketchUp allemaal in zijn mars heeft.

En dan besluiten dat SketchUp niet is wat je ervan verwacht had ...


Wij zijn heel gedreven en gepassioneerd over SketchUp en wij hopen dat jij dat ook wordt!


Om aan de slag te gaan met SketchUp, heb je Windows 7,8 of 10 - 64bit nodig of een Mac OS 10.12 of hoger. Wil je meer weten over de systeemeisen, kijk dan hier.


De demo versie is de volledige versie van SketchUp Pro. Dus heb je toegang tot alle functies. De bestanden/projecten die je maakt met deze versie kunnen later ook weer geopend worden in de betalende versie.


Ga je de uitdaging met ons aan?

Nu SketchUp downloaden.

Inclusief gratis online begeleiding.

Vul hieronder je email adres en voornaam in.

Zo ontvang je onmiddellijk de nodige informatie + SketchUp Download link en daarna de login tot de gratis video tutorials.

De e-mail niet direct ontvangen? 

De email met de download gegevens zal dan waarschijnlijk terug te vinden zijn in je Trash/Spam – ongewenste e-mail folder! Zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je “veilige afzender” lijst, zodat je geen e-mails met waardevolle informatie mist! 

Wij houden ook niet van spam.

En als je niet kan wachten, alle info vind je ook terug op de bedankt pagina waar je op terecht komt als je op de download knop hebt geklikt.


Waarom via ons downloaden? 

Als je zoekt op “SketchUp downloaden”, “SketchUp Proberen”, “SketchUp demo”, “SketchUp gratis”, “Google SketchUp”, … vind je natuurlijk heel wat resultaten.

Maar niet iedereen biedt de originele files aan … 

Bepaalde sites passen de file aan en als je die installeert, krijg je nog extra ongevraagde software geïnstalleerd … wat je dus helemaal niet wilt. 

En dat doen wij dus niet!


De download bij ons is helemaal veilig!